STYR / AUTOMATION

Hjärtat av din anläggning med fokus på hållbara och långsiktiga styr- och automationslösningar

 

Styr och övervakning är själva hjärtat i din anläggning. Vi erbjuder installationer av övervakningssystem för att dels optimera funktioner, dels för att optimera energianvändning i anläggningar och fastigheter.

För att systemen ska fungera tillsammans behövs även ett styrsystem vilket vi såklart även installerar. Därefter erbjuder vi teknisk rådgivning, projektering, datoriserade system, besiktning osv. för att tillgodose våra kunders behov och säkerställa att systemen fungerar på bästa vis.

Cretecs tekniker utför kontinuerlig service och underhåll på befintliga system. Med rätt kontroller förlänger vi era fastigheters livslängd samtidigt som kostsamma reparationer kan undvikas helt.

Start 9 Tjänster 9 Styr

CRETEC Halmstad | Gislaved | Växjö | Jönköping

CRETEC STYR / AUTOMATION

VS Installationer och Service av experterna

Styr / Automation

Styr och övervakning när det är som bäst.

Säkert Vatten
installatörföretagen

Cretec Fastighetsautomation

På Cretec är vi verksamma inom fastighetsautomation som tillsammans med vår vision banar vägen för en mer energieffektiv värld för kommande generationer. Med programmering, integrering och installationer av infrastruktur skapar vi energieffektiva och hållbara fastigheter i Sverige. Våra projekt och entreprenader håller alltid högsta kvalitet med leveranser som håller vår regel att den senaste leveransen skall vara bättre än den förra. 

Optimala, driftsäkra lösningar inom fastighetsautomation

Vi utför automation på fastigheter inom skola, vård, omsorg, hotell, logistik och industri. Cretecs projekt ger bästa förutsättningar och hållbarhet för kontor, affärslokaler och bostäder. Därtill jobbar vi inom processindustrin med smarta automationslösningar. Oberoende vad vi jobbar med så har vi alltid största fokus på hållbara, långsiktiga lösningar.

Cretec Halmstad, Gislaved och Växjö utför VS installationer