KYLA / KYLTEKNIK

Från kontroller till komplexa installationslösningar av större kylcentraler

Cretecs kylteknikers är certifierade experter inom kylteknik (industrikyla, varukyla, livsmedelskyla, processkyla och komfortkyla) samt uppvärmning. Vi servar och levererar kompletta kundanpassade klimatstyrningslösningar som håller optimal energieffektivitet och driftsäkerhet.

Självklart är vi miljömedvetna och utefter våra kunders behov utvecklar vi klimatsmarta lösningar.

 

 

Start 9 Tjänster 9 Kyla

CRETEC Halmstad | Gislaved | Växjö | Jönköping

CRETEC KYLA & KYLTEKNIK

Kylteknik och totallösningar för klimatstyrning med Cretec

Cretec är kylspecialisterna inom industrikyla, livsmedelskyla och komfortkyla. Våra kyltekniker är certifierade för kylarbeten. Det är garanti för insatser av högsta kvalitet enligt myndighetskrav. 

Cretec levererar komplexa installationslösningar inom kylteknik

Cretec har gedigen konstruktionserfarenhet och arbetar med allt från de största, mest komplexa av anläggningar till de mindre konstruktionerna. Med lång erfarenhet, våra egna högt ställda kvalitetskrav och våra fortlöpande förbättringar bidrar det till att vi kännetecknas för våra stora kompetens inom konstruktion.

Vi skräddarsyr installationslösningar inom kylteknik utifrån din verksamhets behov. Som kund till oss är hållbarhet, användarperspektiv och din ekonomi i vårt fokus. Du sparar både pengar, tid och miljö tack vare vår breda kompetens och kunskap. I oss har du en driven, genuint engagerad och flexibel samarbetspartner som tar sitt  ansvar på allvar och levererar kvalitet. Tillsammans tar vi fram  den mest lämpade projektform för just ditt projekt.

Kundanpassade unika serviceavtal

Vi hjälper dig att undvika tidskrävande driftstopp och kostsamma reparationer på din fastighet, anläggning eller industri genom regelbunden service och underhåll. Cretecs kundanpassade, unika serviceavtal skapar mer trygghet. Hos oss får du hjälp med både löpande underhåll och akuta åtgärder.

Energioptimering med Cretecs energibesparande installation

Vi finns tillgängliga för energibesparande installationer för energioptimering. Hos oss erbjuds du energieffektivisering, energiinventering, energideklaration och åtgärdspaket med funktionsgaranti.

Cretec kan, tillsammans med starka samarbetspartners, erbjuda våra företagskunder samt bostadsrättsföreningar helhetskoncept från energideklarationer och prisbestämda åtgärdsförslag till totalentreprenader.

Certifierade medarbetare för kylinstallation

Våra medarbetare är certifierade enligt branschreglerna för kylinstallation.

Cretec Halmstad, Gislaved och Växjö utför VS installationer