Mileway Märsta

Vi har fått ett fortsatt förtroende att vara delaktiga och uppföra Mileway’s nya logistikanläggning tillsammans med totalentreprenören We Construction projektet är beläget i Märsta, Stockholm. Anläggningen är på totalt ca 18000kvm och skall ge plats åt 8 olika hyresgäster med lager och kontor.I detta projekt ansvarar Cretec för Ventilation, VS, EL samt Styr & regler.

Vad

Ventilation, VS, EL samt Styr & regler, Nybyggnad

Var

Mileway Märsta

Beställare

We Construction

Kv Hästen Laholm

Cretec har fått ett fortsatt förtroende utav MTA att tillsammans i totalentreprenad uppföra 83 hyreslägenheter och ca 600m2 lokaler med garage i källarplan. Detta projekt skall uppföras i centrala Laholm. Cretec ansvarar i detta projekt för Ventilation och VS installationer.

 

Vad

VS och Ventilation, Nybyggnad

Var

Kv Hästen Laholm

Beställare

MTA

Axjo Plastic AB Gislaved

Vi på Cretec är stolta över att vara delaktiga i utvidgningen av Axjo Plastic AB i Gislaved. Vårt uppdrag omfattar ansvar för VS och Ventilation vid denna spännande tillbyggnad, och vi är fast beslutna att leverera skräddarsydda lösningar som möter de höga kraven hos vår kund.Vi är även fast beslutna om att leverera skräddarsydda lösningar som möter kraven hos vår kund, Axjo Plastic AB.

Vad

VS och Ventilation, Tillbyggnad

Var

Gislaved

Beställare

Axjo Plastic AB

 

Sail Racing

Cretec har fått ett fortsatt förtroende utav BRA att uppföra Sail Racings nya kontor utanför Kungsbacka. Projekteringen påbörjas omgående där Cretec ansvarar för VVS projektering samt energiberäkning och klimatsimulering. Detta projekt kommer utföras i samverkan där Cretec arbetar nära tillsammans med BRA och slutkund. Cretec ansvarar för Ventilation, VS samt styr och regler i denna entreprenad.

 

Vad

VS och Ventilation, Nybyggnad

Var

Sail Racing

Beställare

BRA

PLS Rydaholm

Vi på Cretec är oerhört glada över att vara delaktiga i skapandet av PLS i Rydaholm, en ny industriell anläggning som kommer att spela en viktig roll i områdets utveckling. Vår roll innefattar ansvaret för VS och Ventilation vid denna spännande nybyggnad.  Vi är även fast beslutna om att leverera skräddarsydda lösningar som möter de höga kraven hos vår uppskattade kund, Lagans Byggnads.

Vad

VS och Ventilation, Nybyggnad

Var

PLS Rydaholm

Beställare

Lagans Byggnads