Vi är glada att kunna meddela att vi har inlett ett nytt spännande projekt, där vi kommer att vara delaktiga i uppbyggnaden av handelsplatsen i Hörby. Vårt ansvar omfattar installation och hantering av VVS, ventilation, komfortkyla samt styrsystem. Detta projekt markerar ytterligare ett steg i vår strävan att leverera högkvalitativa tjänster inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi ser fram emot att samarbeta med KC Bygg, Famera och de framtida hyresgästerna för att skapa en effektiv och bekväm handelsplats i Hörby.

Vad

VS,VE, komfortkyla, styr

Var

Hörby

Beställare

KC Bygg

Region Blekinge

Region Blekinge tar ett steg mot förbättrad vårdmiljö genom att uppföra en ny byggnad för mellanvården vid Karlshamns Sjukhus. Vi är stolta över att ha blivit tilldelade ansvaret för VS-entreprenaden i detta projekt. Vårt främsta mål som leverantör är att säkerställa att Region Blekinge får ett effektivt och pålitligt VS-system som möter deras behov. Genom att samarbeta med Region Blekinge strävar vi efter att leverera en högkvalitativ lösning som bidrar till att optimera vårdmiljön.

Vad

VS

Var

Karlshamns Sjukhus

Beställare

Region Blekinge

Södra plantskola

Södra plantskola i Flåboda tar ett steg mot förbättrad luftkvalitet och komfort genom att installera ett nytt ventilationssystem i en av sina hallar. Vi är stolta över att ha blivit tilldelade ansvaret för både ventilationen och dess styrning i detta projekt. Som leverantör är vårt främsta mål att säkerställa att Södra får en effektiv och pålitlig ventilation som möter deras behov. Genom att samarbeta med Södra strävar vi efter att leverera en högkvalitativ lösning som bidrar till att optimera hallens luftflöde.

Vad

Ventilation och Styr & regler,

Var

Södra plantskola Flåboda

Beställare

Södra

Mileway Märsta

Vi har fått ett fortsatt förtroende att vara delaktiga och uppföra Mileway’s nya logistikanläggning tillsammans med totalentreprenören We Construction projektet är beläget i Märsta, Stockholm. Anläggningen är på totalt ca 18000kvm och skall ge plats åt 8 olika hyresgäster med lager och kontor.I detta projekt ansvarar Cretec för Ventilation, VS, EL samt Styr & regler.

Vad

Ventilation, VS, EL samt Styr & regler, Nybyggnad

Var

Mileway Märsta

Beställare

We Construction

Kv Hästen Laholm

Cretec har fått ett fortsatt förtroende utav MTA att tillsammans i totalentreprenad uppföra 83 hyreslägenheter och ca 600m2 lokaler med garage i källarplan. Detta projekt skall uppföras i centrala Laholm. Cretec ansvarar i detta projekt för Ventilation och VS installationer.

 

Vad

VS och Ventilation, Nybyggnad

Var

Kv Hästen Laholm

Beställare

MTA