Till alla våra kontor söker vi nu erfarna

Projektörer

Är du en person som gillar att utvecklas samt använda din kreativa sida på jobbet? 

Vi på Cretec är proffs på det vi gör och tar gärna på oss uppdrag med högteknisk svårighet.

Vi anser att vi alla får en optimal utveckling och omväxling utav detta i vår vardag.

Om jobbet

Rollen som projektör på Cretec innebär att du ansvarar för installationsprojekt från deltagande i projektering till överlämnad anläggning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Upprätta installationsritningar, modellera och beräkna konstruktioner och installationer av system inom VVS. Du arbetar i AutoCAD, MagicCAD.
  • Ansvara för att tekniska beskrivningar dokumenteras utifrån kundkrav, lagar och regler.
  • Du är aktiv i flera pågående projekt och du har ett ekonomiskt intresse att föreslå konstruktioner som bidrar till ökad lönsamhet i projekten. Du informerar löpande om tekniska ändringar (ÄTA).
  • I rollen har du många kontaktytor, såväl internt på företaget som externt med kunder och projektdeltagare.
  • I arbetet ingår även att förbereda för materialinköp samt direkt mot våra montörer vara ett bollplank.
  • Du är engagerad i projektens alla faser från uppstart till överlämning till kund.

Som projektör på Cretec får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Cretec är en spännande arbetsplats med många utmanande projekt. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger vi i framkant, allt för att göra kunden nöjd. Här värnar vi om arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Just nu är uppdragen många och vi behöver bli fler, därav söker vi en ny projektör till vårt gäng.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet som projektör. Vi ser att du har en administrativ förmåga, ett ekonomiskt intresse och god kännedom om normer och gällande regelverk. Din sociala förmåga och intresse för att skapa relationer både externt och internt. Har du erfarenhet av en likvärdig tjänst från branschen är det mycket meriterande. Du har goda kunskaper i AutoCAD. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och arbetar engagerat med att hålla ihop projekt och alla dess delar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du trivs i den varierande projektörsroll samt kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Vad erbjuder vi dig?

Som projektör hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka din vardag. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom projektering och ledarskap.

Maila din ansökan till ansokan@cretec.se